Drikkevare

RØDVINE

Il passo

Flaske                                                  239,-

Glas                                                       58,-

Land: italien

Region: Scilien

Druetype: Nero D Avola Merolt

Il Passo er en flot intens vin med dybe balsamicotoner, mørk bær og vanilje. Vinen har en fin struktur med bløde og behagelige tanniner og en god længe eftersmag.  Denne fyldige frugtige vin.

Valpolicella Ripasso

249,-

Har duft og smag, med mørke kirsebær, blomme og let-krydrede elementer af især kanel. Vinen har lækker fylde og slutter tørt og blidt med en god friskhed.

Amarone della Valpolicella DOCG 2010

420,-

Amarone  er en klassisk, mørk og kraftig vin, der straks præsenterer sig i glasset med en mørk granatrød farve, en duft af moden frugt og krydderier og masser af “varme”, mens vinen i munden udfolder en rigdom og koncentreret smag med masser af sødmefuld fylde og en anelse bitre toner, der på harmonisk vis afbalancerer helhedsindtrykket

Barbera d`Alba D.O.C

298,-

Farven er rubinrød med violette kanter. Parfumeret duft af roser og kirsebær med underliggende lag af vanilje fra fadlagering. Frugten er elegant med mild tanniner.

Chianti Classico

398.-

Chiantivinen er en modnet og yderst delikat frugtbombe med alle Sangiovesedruens karakteristika  prikkende grøn tanniner . Samt god frugtintensitet.

HVIDVINE

Zabu Inzolia

Flaske                                              239,-

Glas                                                  58,-

Land: italien

Region: Sicilien

Druetype: Inzolia

Denne friske og sprøde hvidvin er produceret på den lokale Inzoliadrue. Farven er lys strågul. Duften er frugtigt med duft af æbler og honningmelon.  Smage er harmonisk, frisk med god syrebalance og lang eftersmag.

Pinot Grigio:

298,-

Druens adelsmærke er en fyldig, rige frugt med klare referencer til hyldeblomst, krydderier og akaciehonning .  Pinot Grigio går det samme toner igen sekunderet af tropiske frugter. En frisk fyldige vin med moderat frugtsyre og masser af karakter.

Chardonnay

279,-

Chardonnay er imponerede rig i såvel bouquet som i samg. Bouqueten byder på oversøiske noter af tropiske frugter, samt strejf af træ, vanilje mukka og smør. I samgen finder man samme rige udtryk, samt en stående renhed sammenholdt i en fabelagtig harmoni mellem frisk frugtsyre og en rund og rige frugt fyldige.

Rose` Vin

Pico De Aneto Rosado

269,-

Glas

58,-

Rose´vinen  Pico Aneto er lavet på de kente Temprallino og Cabernet Sauvignondruer. Blandingen kunne give en frugtrig og intens mørk rødvin, men når hensigten er at lave en rose´vin sorteres drueskallerne fra mosten efter korttid, inden der trækkes for meget farve ud. Smagen er sødmefuld, aromatisk og ikke til at stå for. En lækker sødmefuld og meget anvendelig frugtbombe.

ØL OG VAND

Tuborg   ¼L    ½L   ¾ L

                 29,-     51,-  62,-

Coca Cola/Fanta/Sprit/Zero

                    1/4L    1/2 L

                       27,-       41,-

Isvand    Acqua Panna  ½ L    35,-

Mineralvand  S.Pellegrino      35,-

Kaffe kande (2 kopper)         49,-
Kaffe kande (6 kopper)         98,-

Cappuccino /Latte                      48,-

Irish Coffe                      48,-

Grappa / Congac / Amareto / Wiskey    48,-